2012. március 23., péntek

Missha M Perfect Cover BB krém

Ő az első komoly BB krémem. Komoly alatt azt értem, hogy nem a Garnier, de majd róla is készítek bejegyzést! Szóval, még január körül rendeltem a bbkrem.hu oldaláról. Izgatottan vártam, hogy megérkezzen, és amikor megjött kicsit csalódtam, még mondtam is magamban "ilyen pici??" (10ml). Na de aztán amikor kipróbáltam!:) Alig kell belőle, január óta alig fogyott belőle. Az illata vicces, engem a győri színházra emlékeztet :):) Nekem tetszik a csomagolása, olyan visszafogott, szép darab. A kis csőrén annyit nyomok ki amennyit éppen jónak látok.
Kicsit sötét nekem a színe, de sajnos csak ebben a színben lehetett kapni. Azért annyira nem sötét, hogy nagyon feltűnő legyen, csak engem zavar picit. Amúgy oxidálódás közben fokozatosan alkalmazkodik a bőröm színéhez. 42-es UV védelmet nyújt, ami most, hogy előbújt a napocska jól is jön! Elvileg hegekre is jó, mert nyugtatja és regenerálja a bőrt. Erről nem tudok véleményt alkotni, mert ilyen gond nincs a bőrömmel. Elvileg ránctalanító, de az én 19 éves arcbőrömön nem sok ránccal harcolhat!:)
Rozmaringgal és kamillával ápolja a bőrt és bükk és rügykivonattal erősíti.
Ár érték arányban fantasztikus 1290 Ft-ért kapunk 10ml-ert, ami jó sokáig elég. Meg ha belegondolunk, nem sok pénz azért, hogy kipróbáld. És azért valljuk be, sok tanács van, hogy milyen BB krémet rendelj, ha arra jutsz, és nehezen nyúlhatsz mellé.:)
http://bbkrem.hu/bb-kremek/osszes/missha-m-perfect-cover-bb-cream-spf-42-no-23-10ml.html
Összetevők listája és a leírása:
Kis csőre:
Végül pedig használatba véve:
Minden nélkül (najó, egy kis szempillaspirál van^^):
Felkenés utáni pillanatok:
Kb. 10 perccel később:
Végül korrektorral és púderrel:2 megjegyzés:

 1. Szia. Én még sosem mertem kipróbálni, igaz csak jókat hallottam róla. :)
  De most jött el az a pillanat, hogy nekem is kell próbálnom. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy segíthettem a döntésben!:)

   Törlés