2012. július 15., vasárnap

Wishlist

Mostanában teljesen beleszerettem pár termékbe, amik közül vannak elérhetőbb olcsóbbak de sajnos vannak sokkal drágább termékek is. Három márkának a termékeiről van szó:

1. Lime Crime
Talán Lollynál olvastam a márkáról először, de azóta sok blogon láttam. Olyan vidám, életteli az egész márka, ráadásul  csak rá kell nézni a termékeikkel készült sminkekre és az ember elveszti a józan eszét. Az első termék amibe teljesen belehabarodtam az a Centrifichsia nevű rúzs, olyan elképesztően szép színe van!:) Ő átszámítva kb. 4000 Ft amit általában sokallok egy rúzsért, de lehet vele kivételt teszek!:)
 http://www.limecrimemakeup.com/products/CENTRIFUCHSIA-deep-pink-fuchsia-opaque-lipstick.html
A márka másik nagy dobása a szemhéjpúder paletták. Mint a három fantasztikusan színes, igazi extrém sminkekhez való. A képek alapján ráadásul a pigmentáltságukkal sincs probléma. A három közül amelyik a legközelebb áll a szívemhez az a Chinadoll, őt fogadnám el a legszívesebben O.O Egy paletta majd 9000 Ft, ami azért már húzósabb.
http://www.limecrimemakeup.com/categories/Fantasy-Palettes/
Aquataenia:
D'Antoinette
Chinadoll

2. Real Teschniques Makeup Brushes
Ezekre az ecsetekre már rég fáj a fogam! Különleges és gyönyörű ecsetek. Belőlük mindenképp szeretnék egyszer. A Starter setet és a Core collectiont néztem ki magamnak, mindkettő 18$, szóval átszámítva 9000 Ft-ot kéne fizetnem a két ecsetkészletért. Nem is olyan húzós, lehet belevágok.
 http://realtechniques.com/shop-collection/your-base-flawless/core-collection
 http://realtechniques.com/shop-collection/your-eyes-enhanced/starter-set

3. Lush
Mióta szülinapomra megkaptam az első Lush termékeimet, teljesen a varázsuk alatt vagyok! A fürdőgolyókról nem is beszélnék, mert az összeset akarom kb. amit lehet kapni!:) Két dolog van, ami valószínűleg hamarosan már a kezemben lesz, azok a Rub rub rub radírozó tusfürdő és a Caca Rouge henna hajszínező. A tusfürdőből mintám van és hát kb. beleszerettem, ezért is szeretném teljes méretben is. A henna pedig azért, mert szeretnék visszatérni a vörös hajszínhez, de hajfestéket nem akarok, mert az kiszárította teljesen a hajam. Nojko tanácsa alapján ez egy remek termék, és egy jó balzsammal kordában tarthatom a hajam!:)
http://www.lush.hu/item/rub-rub-rub-radirozo-tusfurdo
http://www.lush.hu/item/caca-rouge-henna-hajszinezo

3 megjegyzés:

 1. Szia!

  A Real Teschniques ecseteket megtudod rendelni az iherb.com -ról (én is onnan vettem, ott legalább eredetit kapok) és kapsz a kódommal:VIK284 (egyszer lehet vele rendelni ha még nem rendeltél onnan) 5$ kedvezményt az ecsetek árából.

  VálaszTörlés
 2. Köszi!:) Lehet élni fogok vele!!:)

  VálaszTörlés
 3. A Lime Crime rúzs azonnal belopta magát a szívembe! Bár igaz, most vettem egy hasonló színt :)

  VálaszTörlés