2012. szeptember 11., kedd

Rimmel 2012 ősz/tél

Nagyon ritka, hogy a Rimmel termékekről írok. Valahogy sose volt nagy vágyam a termékei felé, pedig Londont imádom és mindig megnézem az Angol zászlós dolgaikat, de amúgy semmi. De most két blogon is szembejöttek a 2012-es őszi/téli újdonságok, amik eddig nagyon bejönnek.
A BB krémeken már el sem csodálkozom, hiszen milyen márka az aminek még nincs BB krémje?:) De ha azt akarok venni, akkor inkább az ázsiai vonalon maradok,  persze majd kipróbálom, hátha már a tesztelésnél beleszeretek, de kötve hiszem. Az új alapozókra se térnék ki nagyon, mert egyáltalán nem érdekel, megvannak a bevált darabjaim!:)
Ó a körömlakkok. Őket már most akarom!!:) A metálos lakkok nem szoktak tetszeni, de ezek kivételek, nagyon szép a színük!!:) A két csillámos is fantasztikus!! A piros már nagyon a karácsony hangulatát hordozza!:)
A szemceruzák is nagyon bejönnek, főleg az a nude színű. Ami amúgy egy MAC nude szemceruza dupe-ja!:)
Ahhoz képest, hogy az előző Kate Moss kollekció mennyire nem jött be, ezek az új matt színek kifejezetten tetszenek!:) Kedvencem a 101-es!:)
PS.: a Rossmannokban most árazzák le az előző Kate Moss rúzsokat!!
Források: http://www.etcllymlrs.com/2012/09/rimmel-london-autumn-winter-metal-rush-kate-moss-matte-lipstick-wake-me-up-precious-stones-scandaleyes.html
 http://www.essiebutton.com/2012/09/rimmel-autumnwinter-preview.html

2 megjegyzés:

  1. Jujj, a körömlakkok a legjobbak! Gyönyörűek ezek a színek, imádom az idei őszt! :)
    De a BB krém is kíváncsivá tett... :)

    VálaszTörlés
  2. A piros, csillámos körömlakkot tuti meg fogom venni! :D

    VálaszTörlés