2012. szeptember 22., szombat

Sanoma bloggertalálkozó

Abban az óriási megtiszteltetésben volt részem, hogy meghívást kaptam a Sanoma Média Zrt.-től egy blogger találkozóra, amit Budapesten rendeztek meg. Nagyon ideges voltam, hiszen még sose hívtak ilyenre azelőtt és persze borzasztóan örültem is a meghívásnak. A párom azért elkísért, mert én egyedül tuti eltévedtem volna. :)
Nagyon korán odaértünk, így még sétálgattunk kicsit fel-alá, de amikor láttam bemenni Erzsit mi is utána szegődtünk.  Mind kiderült, mi voltunk az elsők. Hajni, akitől a meghívást is kaptunk rögtön oda is jött és nagyon kedvesen köszöntött minket. Lassacskán, 6 órára mindenki odaért és kezdőzhetett is az tájékoztatás. Nagyon jó volt látni sok olyan bloggert akit napi rendszerességgel olvasok, mint: Bikira lányok, Suzy vagy Erzsi.
A találkozó témája a Caféblog volt, ami Októbertől veszi kezdetét. Oda aki szeretné átköltöztetheti a blogját és ott folytatná a blogolást. Akár nem is kell változtatni semmin, csak a blog lelőhelye lesz másutt. De ha valaki akarja a kinézetet is megváltoztathatja, hisz ezt is elmondták, hogy rengetek új sablont fognak feltölteni vagy akár ha valaki ért a html kódokhoz maga is elkészítheti az arculatát!
 A Caféblog főoldala is nagyon tetszik, nem lesz rajta reklám, bárhova kattint az ember, blogba ütközik.  És így nagyobb reklám felületet is kapunk, mert amellett, hogy a Caféblogon megjelenünk több más oldalon is megjelennénk, mint a Cosmopolitan és az NLC.
Ami nekem a legjobban tetszik az egészben, hogy van ember mögötte, hogy ha a blogspottal valami van akkor szinte nem  is tehetünk semmi, de így lesz hová fordulnom.
Végül, nekem ez az egész bejött és remélem többekkel együtt fogok oda átköltözni, és ti, az olvasóim is szívesen tartotok velem!:)

5 megjegyzés:

 1. Én még nem csatlakozom a Cafébloghoz de amit a többség átköltözik nem lesz más választásom :D

  Az egészben az volt a legjobb, hogy találkozhattam veled és a többiekkel, akik mind egytől-egyig kedvesek és gyönyörűek nem csak a monitoron keresztül hanem a valóságban is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, reméljük lesz olyan jó, hogy mindenki átjöjjön!:)
   Igen, nagyon jó volt találkozni veletek!!:)

   Törlés
 2. Gratulálok! :) Nagyon klassz lehetett ez a találkozó. :)

  VálaszTörlés
 3. Hát ez szuper jó lehetett :) gratulálok

  http://chic-from-thrift.blogspot.hu/

  VálaszTörlés