2013. február 14., csütörtök

Valenin nap!Lassan a végére érünk ennek a sok sok ellentétes véleményt szülő napnak! Már napok óta szerepelnek a blogokon a ki szereti és ki nem írások, ott voltak a KK-s csajok, akik sminkben fogalmazták meg hozzáállásukat és a suliban is hallottam ezernyi véleményt a Valentin napról!!
Hát én is elkötelezett tagja vagyok az egyik oldalnak, mégpedig a Valentin nap szeretők oldalának!:) Minden ünnepért rajongok!! Szeretem a felhajtást, ami körül veszi őket és azért az ajándékok is vonzó tényezők!:) Már napokkal az esemény előtt agyalok, hogy mit süssek a páromnak, ami biztosan ízlene neki vagy milyen ajándékkal lepjem meg, ami tetszik is neki, de romantikus is! Végül egy jó kis romantikus film előtt összebújunk miközben az ajándék sütit és csokit majszoljuk!
Ez most nem a mai napunkat írja le, mert mi nem ma ünnepeljük! Ez talán egy kicsit furcsa, de érthető, hisz két külön városban tanulunk, így nem tudjuk ma megoldani, de hétvégén a tettek mezejére lépünk és megünnepeljük a Valentin napot a magunk módján!
Remélem így vagy úgy, de mindenkinek fantasztikusan telik ez a nap!!!:) És kívánok mindenkinek boldog Valentin napot!!!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése