2013. november 19., kedd

Yves Rocher karácsony 2013


Aki követ Instagramon, tudja, hogy már hetek óta vártam a karácsonyi Yves Rocher termékeket, és tegnap, a megjelenés napján be is szereztem egy tusfürdőt :)

Szóval tegnap nagy izgalomban rontottam be a már teljes karácsonyi díszben pompázó Yves Rocher-be és szagolgattam végig az újdonságokat. Én valamiért csak a kakaós kollekcióról tudtam, a vaníliásról csak most olvastam neten :( Így arról nem tudok véleményt mondani, de majd azt is meglesem előbb utóbb :)

Három illat közül választhatunk a kollekcióban: kakaó-narancs, kakaó-pisztácia és kakaó-málna. 

A kakaós-málna illatcsaládot rögtön kilőttem.. Régebben elég sok málnás étcsokit ettem és már kicsit elegem van belőle és ez az illat pontosan azt hozza vissza. De ha valaki szereti azt az illatot, akkor imádni fogja! :)

A kakaós-pisztáciás családnak fantasztikus marcipános illata van, és még erős a vágy bennem, hogy egy tusfürdő onnan is hazajöjjön velem :)

És az én személyes kedvencem: a kakaós-narancsos!! Számomra a karácsony egyik legmeghatározóbb illata a narancs így nem is kérdéses, hogy ilyenkor egy narancsos tusfürdővel engem könnyen el lehet csábítani! :) Elsőre a kakaó számomra jobban dominált, de használat közben inkább zselés szaloncukorra emlékeztetett az illata :) 

Amit még biztosan be akarok szerezni az egy csillámos tusfürdő, amit mindhárom illatban lehet kapni *.*

Én nagyrészt csak a tusfürdőkről beszélek, mert komoly függőségben állok velük :) De amúgy lehet kapni még: testápolót, ajakápolót, kézkrémet, csillámos tusfürdőt, kézmosót, testpermetet és csillámos testápoló olajat. 

Hogy tetszik a kollekció? Fogtok valamit venni belőle?:)

1 megjegyzés: