2014. február 27., csütörtök

Yankee Candle tavasz 2014

Aki olvassa a blogomat, tudja, hogy illatgyertya függő vagyok!!:) A kedvenc pedig, ahonnan a legjobb darabokat szerzem be a Yankee Candle!

Amúgy figyelmetekbe ajánlom a Yankee Candle facebook oldalát, mert rengeteg nyereményjáték szokott lenni! A következő holnap indul, aki még szeretne rá jelentkezni nézze meg!! :)

Nade, most a tavaszi újdonságokat hoztam el nektek! :) Először itt van az az 5db gyertya amik konkrétan a tavaszi kollekció darabjai:
  • Lovely kiku:  A boldogság virága… a krizantém elegáns és fiatalító aromája egy kevés vaníliával.
  • Champaca blossom: A varázslatos champaca ritka és örömteli aromája elevenedik meg ebben a páratlan gyümölcsös, virágos illatban.
  • Pink hibiscus:  Élénk és gyönyörű… a puha, trópusi hibiszkusz szirmok alkotta csokor illata keveredik enyhén citrusos aromával.
  • Under the palms: Hűsít és frissít… a tengeri fű, a pálmalevél és a lédús kókusz aromája keveredik ebben az egzotikus illatban.
  • Midnight oasis: Egy nyugodt, sivatagi vidékre kalauzolja el, ahol az éjféli, hűs szellő magával hordozza a frissítő citrus és a meleg szantálfa illatát.
A Dream Garden kollekció már külön az új dekor gyertyák vonalában jelent meg. A dekor gyertyákat meg lehet venni még 19 népszerű illatban! Nekem nagyon bejönnek, így valószínűleg egy biztos bekerül majd a gyűjteményembe, most épp a Dream Garden Sweet pink darabjával szemezgetek!:) A Dream Garden kollekció limitált, így ha kinéztetek valamit, siessetek!!:)

Dekor gyertyák: Használja a Yankee Candle® különböző méretű fémfedeles dekor gyertyáit, hogy otthonába modern formavilágot csempésszen. Kapható legnépszerűbb illatainkban. A közepes- és nagy méretű dekor gyertyák könnyen eltávolítható matricával rendelkeznek, hogy a termék még letisztultabb designt varázsoljon az adott helyiségbe.
  •  Sweet pink:  Az édes virágnektárok romantikus keveréke.
  • Garden time:  A friss, kerti fűszernövények hívogató, tavaszias aromája.
  • Blue lavender: A friss levendula-zsálya varázslatos bokrétája. 

Hogy tetszenek a tavaszi újdonságok? Fogtok rendelni valamit belőlük?:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése