2014. augusztus 15., péntek

Mit viszek magammal a strandra?Mivel nyaralok, ez most számomra a legaktuálisabb téma! :) Ez a bejegyzés ütemezett, úgyhogy most a bejegyzés írásakor még reménykedek, hogy jó időnk lesz és sok időt tölthetünk a Nyírjesen és a strandon!! :)

Szóval az én must have darabjaim:
 • könyv!!! A legfontosabb számomra, enélkül el se indulnék nyaralni... :D Évek óta minden nyáron elolvasok minimum egy Stephen King könyvet (meg persze jó párat más íróktól..:D)
 • napszemüveg: azt hiszem ezt senkinek se kell magyarázni...:D
 • naptej: szintén kötelező darab... mondjuk nem vagyok az a leégős fajta, de jobb félni...
 • testpermet: ez változó, szeretem, mert hűsít, de néha már soknak érzem az illatát..
 • strandtáska: eddig a nyárig nem találtam meg a tökéletes strandtáskát, de most a Pixiboxnak hála megvan ^^ és jön velem nyaralni :D
Ti mit visztek magatokkal a strandra?? :)

Ne felejtsétek el jelentkezni a NYEREMÉNYJÁTÉKRA! :)


https://www.facebook.com/pages/Dorottya-smink/473736412663594  http://www.bloglovin.com/blog/3037509  http://instagram.com/dorkav  https://twitter.com/Dorottyasmink  http://www.pinterest.com/dorottyasmink/  dorkakomkom@gmail.com

4 megjegyzés:

 1. Könyvet vagy valamilyen magazint én is mindig viszek, imádok olvasni és jó időtöltés is :D A táskának pedig bár a dobozban elsőre nem örültem annyira, hiszen szépségápolási termékre vártam, de még is kitudom én is használni strandoláskor.

  http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A táskával én is így voltam elsőre :D De nagyon a szívemhez nőtt! :)

   Törlés
 2. Nagy Stephen King fanatikus vagyok. :D 21 év után újraolvastam a Ragyogást bemelegítésként az Álomdoktorhoz, ami szintén nagyon jó könyv. (-: Bár strandon inkább magazint olvasok, mint könyvet, ha van napozóágy, mert fekve nem kényelmes számomra. :D Idén felfedeztem egy nagyon jó naptejet, a Soilteint-et, eddig minddel leégtem, ez nagyon jól bevált.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Ragyogást sajnos még nem olvastam, de már fent van a listámon az Álomdoktor előtt! :D Lehet, hogy akkor kipróbálom azt a naptejet, köszi a tippet! :)

   Törlés