2014. szeptember 1., hétfő

Szeptemberi körömkihívás - ceruza

Végre itt a várva várt ősz, az én kedvenc évszakom! :) Egyetlen hátránya, hogy vele egy időben kezdődik az iskola is... Az ősz iránti rajongásom miatt ilyenkor az iskolát is várom (legalábbis az elején).

Manna szeptemberi kihívásának témái megtetszettek, így rögtön jelentkeztem is rá! Amint megláttam az első témát, a ceruzát, rögtön tudtam, hogy mit fogok alkotni! Még Cutepolish egyik videójában láttam ezt a manikűrt és már akkor tudtam, hogy egyszer én is el akarom készíteni! :)


https://www.facebook.com/pages/Dorottya-smink/473736412663594  http://www.bloglovin.com/blog/3037509  http://instagram.com/dorkav  https://twitter.com/Dorottyasmink  http://www.pinterest.com/dorottyasmink/  dorkakomkom@gmail.com
6 megjegyzés:

 1. nagyon szupi! :) Nekem nem jutott volna eszembe, én tuti valami csíkosat csináltam volna, vagy színeset, ami ugye lehet a szivárvány is.. :D meghagyom a profiknak ezeket a kihívásokat :DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :D Profi??? :D Szerintem bárki akinek kedve van alkotni és van rá ideje csatlakozhatna az ilyen kihívásokhoz! :)

   Törlés
 2. Nagyon jó lett! :) Az ősszel ugyanúgy vagyunk! :D

  VálaszTörlés