2014. szeptember 29., hétfő

Yankee Candle Halloween 2014

Rajongásom a Yankee Candle gyertyák iránt töretlen, így amikor ma láttam, hogy megjelentek a Halloween-i újdonságok, körül is néztem az oldalon (és le is adtam egy ici-pici rendelést ^^).

Idén négyféle illatú gyertya kapható a Halloween-i kollekcióban, ezekből kettő már tavaly is kapható volt! Happy Halloween az egyetlen amit csak nagy üveggyertya formában lehet kapni, a többi kapható tartként, mintagyertyaként, teamécseként és közepes üveggyertyaként.
 • Happy Halloween: A Halloween talán az év egyik legmókásabb ünnepe… ez a fekete gyertya is a mókázásról szól, az illata pedig a fekete medvecukor ánizsos aromájára emlékeztet.
 • Candy Corn: Az édes, kukoricás cukorka aromája, amely felidézi a Halloween-i bolondságokat.
 • Ghostly Treats: A ragacsosra pirított mályvacukor aromája a Halloween-i tűzrakás mellett mesélt kísérteties történeteket idézi fel.
 • Witches Brew: Az édesen fűszeres és egzotikus pacsuli aromája egy magával ragadó Halloween-i varázslat.
A gyertyák mellett pedig helyet kaptak a webshopban az ilyen-olyan Halloweeni-i kiegészítők! :) A baglyos lámpás szerintem imádnivaló *.*

Nektek hogy tetszik a kollekció? Fogtok belőle vásárolni?:)


https://www.facebook.com/pages/Dorottya-smink/473736412663594  http://www.bloglovin.com/blog/3037509  http://instagram.com/dorkav  https://twitter.com/Dorottyasmink  http://www.pinterest.com/dorottyasmink/  dorkakomkom@gmail.com

7 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Igen, én is így véltem és meg is rendeltem! :D

   Törlés
 2. Candy corn és a Witches brew amiket megrendeltem. nekem most ez lesz az első randi ezekkel a gyetyákkal,kíváncsian várom őket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drukkolok!! :D Szerintem imádni fogod őket! :)

   Törlés
 3. Imádom a YC gyertyákat *-* most azonnal megyek és meglesem a Halloween-i kollekciót.:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem csodálom,hisz fantasztikusak!! :D

   Törlés
 4. Annyira jó ez a kollekció, az üvegek és a kiegészítők nagyon jók. Illatok közül a medvecukros izgat a legjobban :)

  VálaszTörlés