2014. november 1., szombat

Essence - Mountain Calling


Az új essence kollekció nagy csalódás számomra... semmi izgalmasat nem találtam benne, még a körömlakkok sem tetszenek...:( Najó a fedőlakk izgalmaz, de így első ránézésre egy az egyben a Lovely új kollekciós fedőlakkja. Szóval nem is igazán bánom, hogy nálunk nem lesz kapható!

6 megjegyzés:

 1. Mikor tegnap megjöttek a képek, nagy izgatottan nyitottam meg, de persze előtte átfutottam az ország-listát. Mikor láttam, hogy nálunk nem lesz, gondoltam is, hogy biztos nagyon szuper lesz, de ahogy néztem a képeket... Maradjunk annyiban, hogy nem bánom, hogy nem lesz nálunk.

  VálaszTörlés
 2. Komolyan??! Ezt sem hozzák be?:( Akkor nekünk mi marad karácsonyra? A kézkrémet és a zoknit már kinéztem valakinek ajándékba, de más után kell néznem akkor. Sajnálom :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom :/ Mondjuk a kézkrémet én is megnéztem volna.

   Törlés
 3. Szerintem ezt a kollekciót jó lett volna még behozni karácsony körül a "Happy holidays" mellé, mert szerintem egész jó dolgokat tartalmaz. A körömlakkok tényleg nem extra színek, de az a jég kék nagyon szép. A zokni pedig egyszerűen fergetegesen jó :D A palettát nem biztos, hogy megvettem volna de a barnás árnyalatok így képről nagyon-nagyon hívogatóak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A zokni tényleg aranyos :D De az ilyen kiegészítőket amúgy is ritkán hozzák be kis hazánkba.. :/ Túl sok rossz palettát láttam már essence-től, így már kicsit tartok tőlük.

   Törlés