2015. április 30., csütörtök

Yankee Candle - Café Culture és Grand Bazaar

Már nagyon rég volt, hogy írtam Yankee Candle kollekcióról, és mivel egyik nap jött e-mail az új nyári kollekcióról, gondoltam meglesem, miről maradtam le mostanság. Bár ne tettem volna.... Most alig bírom visszatartani magam, hogy le ne adjak egy óriási rendelést. :D


Először is itt van a Café Culture kollekció, aminek ha ránézek a képére már csorog a nyálam... Három süti illatú gyertya?? Kell!! Plusz az egész kollekciót lehet kapni csomagban is persze olcsóbban! :)

Cappuccino Truffle: a kávézás ellenállhatatlan kedvence… a frissen pörkölt kávé és a bársonyos csokoládé tökéletes harmóniája.

Pain Au Raisin: a vajas, vaníliás tésztába sütött konyakos mazsola megszórva egy csipetnyi fahéjjal.

Tarte Tatin: a frissen sütött almás lepény aromája vaníliával és fűszerekkel kiegészítve.


A másik, kicsit régebbi kollekció a Grand Bazaar. Az egzotikus, keleti hangulatú kollekció fűszeres aromáival sokak kedvence lehet! Szintén kapható kollekcióban! :)

Frankincense: ez az értékes gyanta mindig is keresett volt finom édessége, borsos fűszeressége és a balzsamfa különleges illata miatt.

Moroccan Argan Oil: egy csipetnyi pacsulival és szantálfával az argánolaj egzotikus aromája egy igazán egyedülálló hangulatot teremt.

Oud Oasis: gazdag és csábító… ez a csodálatos füstölő aroma segít megteremteni a tökéletesen nyugodt hangulatot.

Ti próbáltátok már őket? Ha igen: hogy tetszett? Ha nem: fogtok belőlük venni? :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése