2015. szeptember 14., hétfő

Avon újdonságok - Október

A sort a sminktermékekkel kezdem, mert ebbe a csoportba érkezik a legtöbb újdonság:

Négy új szemhéjpúder paletta is napvilágot lát októberben, ebből kettő négyes és kettő 8 az 1-ben paletta. Ezek közül az én kedvencem a Not So Natural őszi színekben pompázó palettája *.*

Ha már a szemfestékektől beszélünk, a SuperShock Vivid folyékony szemhéjfestékek is három új taggal bővültek és három SuperShock zselés tus is megjelenik, amik a leírás szerint vízállóak, így tökéletesek lehetnek az esős őszi napokon.

A színmegújító ajakrúzsok közé három az ajakceruzák közé pedig négy új árnyalat érkezett.

A kínálatba érkezett még egy csillámos púder is, amit alkalmazhatunk akár az arcunkon is, de a dekoltázsunkon vagy a vállainkon is.A körömlakkok szerelmesei (mint például én...:D ) sem maradnak üres kézzel ebben a hónapban! A Magic Effect új vonala a Molten Metal 5 metálfényű árnyalattal rukkolt elő. A Pro+ hosszantartó körömlakkok pedig hat új árnyalattal bővültek.


Az Avon Naturals új vanília és szantálfa illata valami csodálatos illatú *.* Igazi meleg illat az őszi hűvös estékre! Viszont a Planet Spa Herbal Steam Bath termékcsalád eukaliptuszos és cédruskivonatos illata nem varázsolt el :/ Ettől függetlenül persze a termékek lehetnek jók!


A hónap új illata az Avon Attraction férfi és női illatpárosa. Női illat: pézsma, szeder és vanília. Férfi illat: pézsma, gyömbér és fás aromák.

Egy új arckrém is bővíti a választékot: Avon Anew Ultimate 15+ Supreme luxus regeneráló arckrém. Ahogy már a neve is mutatja ez inkább az érettebb bőrre van kifejlesztve. Fekete gyöngy kivonattal hidratál és segít csökkenteni a bőr megereszkedését.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése