2015. november 25., szerda

Avon újdonságok - December

Már csak pár nap és beköszönt a december, ezzel egy időben mindenki elkezd ráhangolódni a karácsonyra ( persze csak akik már nincsenek teljesen bezsongva az ünnepek miatt :D ). Az Avon decemberi újdonságaival tökéletessé tehetjük a várakozás időszakát! :)

Először is három klasszikus termék az Ultra Colour rúzsceruza, az Ideal Flawless mattító kőpúder és a SuperShock szempillaspirál új karácsonyi, csillagos csomagolást kaptak! 

A Magic Effect család négy új gyönyörű, glitteres taggal bővült!


Három új ünnepi habfürdő is került a decemberi újdonságok közé; a Winter Green Apple friss zöldalma illatban, a Winter Rose édes rózsa aromával és a Red Berries piros gyümölcsök illatával.

A Nutra Effect család is új tagot üdvözölhet köreiben: regeneráló arctisztító tej, ami gyengéden eltávolítja a arcról a sminket és egyéb szennyeződéseket de emellett nyugtatja és táplálja is a bőrt.

Az új illat pedig ebben a hónapban az Outspoken Party! by Fergie. Az új illat mámorító virágok és csábító gyümölcsök aromájának pazar kombinációja, melyben feledhetetlen és lüktetően fiatalos benyomásról a bazsarózsa, a magnólia és a lédús málna gondoskodik.

2 megjegyzés:

  1. A Dazzle lakk nagyon tetszik, illetve erősen gondolkodom a wild orchid ajakkencén...a red haute megvan sima kiadásban, és már akkor kinéztem ezt a színt is...:)

    VálaszTörlés
  2. A zöldalmás habfürdő és a glimer lakk érdekel *-*

    VálaszTörlés