2016. június 5., vasárnap

Avon újdonságok - Június & Július

Ma rendhagyó módon nem egy, hanem az elkövetkező két hónap Avon újdonságait szeretném nektek megmutatni!

Júniusban szerintem a legizgalmasabb darabok a Glow család bronzosító gyöngyei, amik pirosítóként és highlighterként is szuperálnak és szintén ebből a családból a rúzsok, amik tökéletesen passzolnak a lebarnult bőrhöz! Amin pedig még megakadt a szemem, az az Ideal Flawless matt hatású folyékony korrektora, mivel folyamatosan keresem a tökéletes korrektort, ami egész nap tart és szép a fedése.

A Naturals most egy igazán nyári illatpárossal próbálkozik: kókusz és csillaggyümölcs. Nem tudom, mit válhatok tőle, de ha a kókusz dominál benne akkor szeretni fogom!

Júliusban el leszünk kényeztetve az ajakra való termékek terén, hiszen megjelennek az új Shine Brust ajakrúzsok 15 árnyalatban. "Úgy ragyognak, mint egy szájfény, úgy fednek, akár egy rúzs, és úgy illatoznak, mint ez zamatos nyári gyümölcs."

Megint csak korrektor és ugyancsak az Ideal Flawless kínálatából most stiftes formában. Három színben lesz kapható, attól függően, milyen problémára szeretnénk használni. (csak szerintem hajaznak nagyon erősen a Max Factor CC korrektoraira??)

Hogy tetszenek az újdonságok? Be fogtok valamit szerezni közülük? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése